Grikių miltų makaronai (400 g)

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, grikių miltai 40%.

Paruošimo būdas: makaronus suberti į pasūdytą verdantį vandenį (100 g makaronų - 1 l vandens). Įpilti šaukštą aliejaus. Virti 7-8 minutes. Išvirusius makaronus paskaninkite sviestu ar augaliniu aliejumi. Grikių miltų makaronai ypač tinka kaip garnyras prie mėsos ir žuvies patiekalų. 100 g produkto maistingumas: 1540 kJ/ 368 kcal, riebalai 2,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g, angliavandeniai 74 g, iš kurių cukrų 1,4 g, baltymai 12,9 g, druska 0 g. Laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Lietuva. 

1.09€