Makaronai su bulvine saulėgrąža (400 g)

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, bulvinės saulėgrąžos (topinambai) 10%.

Paruošimo būdas: makaronus suberti į pasūdytą verdantį vandenį (100 g makaronų - 1 l vandens). Įpilti šaukštą aliejaus. Virti 7-8 minutes. Išvirtus makaronus paskaninkite sviestu ar augaliniu aliejumi.

100 g produkto maistingumas: 1402 kJ/ 335 kcal, riebalai 0,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandeniai 70,4 g, iš kurių cukrų 1,2 g, baltymai 9,5 g, druska 0 g.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Lietuva. 

1.09€