Makaronai su putpelių kiaušiniais (400 g)

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltaiputpelių kiaušiniai 5%.

Paruošimo būdas: makaronus suberti į pasūdytą verdantį vandenį (100 g makaronų - 1 l vandens). Įpilti šaukštą aliejaus. Virti 7-8 minutes. Išvirtus makaronus paskaninkite sviestu. Makaronai su putpelių kiaušiniai puikiai tinka prie mėsos, paukštienos, žuvies patiekalų.

100 g produkto maistingumas: 1368 kJ/ 322 kcal, riebalai 1,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g, angliavandeniai 66,5 g, iš kurių cukrų 0,3 g, baltymai 10,4 g, druska 0 g. Laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Lietuva

1.09€