Speltų makaronai (400 g)

Sudedamosios dalys: speltų (kviečių) miltai. Sudėtyje yra glitimo.

Paruošimo būdas: makaronus suberti į pasūdytą verdantį vandenį (100 g makaronų - 1 l vandens). Įpilti šaukštą aliejaus. Virti 6-7 minutes. Išvirtus makaronus paskaninkite sviestu ar augaliniu aliejumi. Speltų makaronai puikiai tinka prie mėsos, paukštienos, žuvies patiekalų.

100 g produkto maistingumas: 1030 kJ/ 246 kcal, riebalai 1,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandeniai 51,3 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymai 10,7 g, druska 0 g. Laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Lietuva. 

1.19€