Avinžirniai (400 g)

Avinžirnius rekomenduojame dėti į troškinius, patiekti vienus, kaip garnyrą ar su įvairiais padažais. Iš avinžirnių gaminami falafeliai, daržovių kepsneliai ir humusas.


Paruošimo būdas: avinžirnius nuplauti. Mirkyti 8-12 valandų. Išmirkius nuskalauti po tekančiu vandeniu. Supilti į virimo puodą. Gausiai užpilti vandens. Užvirus vandeniui uždengti dangčiu. Ant vidutinės ugnies virti 1,5 val arba kol išvirs. Baigiant virti įberti druskos.

100 g produkto maistingumas: 1580 kJ/ 376 kcal, riebalai 6,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g, angliavandeniai 62,9 g, iš kurių cukrų 10,7 g, baltymai 20,5 g, druska 0,1 g.

Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje vietoje normalioje kambario temperatūroje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Turkija. 

1.19€