Bolivinė balanda, balta (400 g)

Kynva arba bolivinė balanda - tai energijos turtingas augalas.

 

Paruošimo būdas: nuskalautas po tekančiu vandeniu kruopas supilti į virimo puodą. Užpilti vandens (santykiu 1:1), įberti žiupsnelį druskos. Užvirus vandeniui sumažinti karštį, virti 15 minučių. Išvirus neatidengti dar bent 5-10 minučių. Rekomenduojama valgyti karštą arba šaltą kaip košę, garnyrą, dėti į sriubas ar troškinius.

100 g produkto maistingumas: 1497 kJ/ 357 kcal, riebalai 6,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g, angliavandeniai 57,2 g, iš kurių cukrų 4,9 g, skaidulinės medžiagos 7,0 g, baltymai 14,1 g, druska 0 g. Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Peru/ Paragvajus. 

3.99€