Grikių kruopos, nekepintos (400 g)

Nekepintos grikių kruopos šviesesnės (baltos, žalios, šviesiai rudos) ir švelnesnio skonio negu kepintos. Tinka daiginimui.


Paruošimas: užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite ant mažos ugnies 15-20 min.

Daiginimas: mirkyti 15-20 minučių, sudygsta per 1-1,5 dienų. Nereikia mirkyti ilgiau kaip 20 minučių, nes suges. Tikrinti drėgmę, skalauti arba pakeisti medžiagą kas 12 valandų. Geras daigas - švelnaus skonio.

100 g produkto maistingumas: 1436 kJ/ 343 kcal, riebalai 3,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g, angliavandeniai 71,5 g, iš kurių cukrų 0 g, skaidulinės medžiagos 10 g, baltymai 13,2 g, druska 0 g. Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Lietuva. 

1.35€