Kviečių kruopos, neskaldytos (400 g)

Paruošimo būdas: mirkyti 8-12 valandų. Kruopas nuskalauti po tekančiu vandeniu, supilti į virimo puodą, gausiai užpilti vandens. Užvirus vandeniui uždengti dangčiu. Ant vidutinės ugnies virti 20-30 min. Prieš baigiant virti įberti druskos. 

Sudėtyje yra kviečiai100 g produkto maistingumas: 1424 kJ/ 340 kcal, riebalų 2,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g, angliavandeniai 75,4 g, iš kurių cukrų 0,4 g, skaidulinės medžiagos 12,7 g, baltymai 10,7 g, druska 0 g. Laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Lietuva.

0.55€