Lęšiai "Beluga", juodieji (400 g)

Paruošimo būdas: lęšius prieš verdant reikia mirkyti ne mažiau nei 8 valandas ir virti 15-20 minučių, priklausomai nuo to, kokio kietumo pageidaujate ir kokį patiekalą gaminate. Maždaug 400 g lęšių reikia 2 l vandens. Verdant lęšių nerekomenduojama maišyti, kad nesuirtų. Vandenį sūdykite baigiant virti, nes sūdytame lęšiai ilgiau verda. Virdami beluga lęšiai išlaiko tamsią spalvą, bet dažo, todėl verdant kartu su kitais produktais, į tai reikia atkreipti dėmesį.

100 g produkto maistingumas: 1477 kJ/ 352 kcal, riebalai 1,06 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,16 g, angliavandeniai 52,7 g, iš kurių cukrų 2,03 g, skaidulinės medžiagos 10,7 g, baltymai 25,8 g, druska 0 g.

Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Kanada. 

1.89€