Miežių kruopos, neskaldytos (400 g)

Paruošimo būdas: mirkyti 8-12 valandų. Kruopas nuskalauti po tekančiu vandeniu, supilti į virimo puodą, gausiai užpilti vandens. Užvirus vandeniui uždengti dangčiu. Ant vidutinės ugnies virti 20-30 min. Prieš baigiant virti įberti druskos. 

Sudėtyje yra miežiai.

100 g produkto maistingumas: 1474 kJ/ 352 kcal, riebalai 1,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandeniai 77,7 g, iš kurių cukrų 0,8 g, skaidulinės medžiagos 15,6 g, baltymai 9,9 g, druska 0,01 g.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Lietuva.

0.55€