Kukurūzų kruopos (600 g)

Paruošimo būdas: mirkyti 8-12 valandų. Nuskalauti po tekančiu vandeniu, supilti į virimo puodą, gausiai užpilti vandens. Užvirus vandeniui uždengti dangčiu. Ant vidutinės ugnies virti 40-60 min. Prieš baigiant virti įberti druskos. Pagardinti žiupsneliu druskos, sviestu ar alyvuogių aliejumi.

100 g produkto maistingumas: 1528 kJ/ 365 kcal, riebalai 4,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g, angliavandeniai 74,3 g, iš kurių cukrų 0,6 g, skaidulinės medžiagos 7,3 g, baltymai 9,4 g, druska 0 g.

Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 600 g. Kilmės šalis: Lietuva.

0.99€