Lęšiai, raudonieji (400 g)

Paruošimo būdas: po tekančiu vandeniu praskalautus lęšius virti 15 minučių, santykiu 1 dalis kruopų, 2 dalys vandens. Virti ant silpnos ugnies. Verdant lęšių nerekomenduojama maišyti, kad nesuirtų. Vandenį sūdykite baigiant virti, nes sūdytame lęšiai ilgiau verda.

100 g maistinė ir energinė vertė: energinė vertė 1271 kJ/ 304 kcal, riebalų 1,3 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandenių 45,8 g, iš jų cukrų 2,4 g, baltymų 23,8 g, druskos 0,1 g. Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Kanada.

2.05€