Lęšiai, žalieji (400 g)

Paruošimo būdas: lęšius prieš verdant reikia mirkyti ne mažiau nei 6-8 valandas ir virti 15-20 minučių, priklausomai nuo to, kokio kietumo pageidaujate ir kokį patiekalą gaminate. 1 dalis lęšių - 2 1/2 dalys vandens. Virti ant silpnos ugnies. Verdant lęšių nerekomenduojama maišyti, kad nesuirtų. Vandenį sūdykite baigiant virti, nes sūdytame lęšiai ilgiau verda.

100 g produkto maistingumas: 1333 kJ/ 319 kcal, riebalai 1,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandeniai 45,7 g, iš kurių cukrų 1,2 g, skaidulinės medžiagos 10,7 g, baltymai 24,4 g, druska 0 g.

Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Kanada. 

1.39€