Miežių kruopos, smulkios (400 g)

Paruošimo būdas: kruopas nuskalauti po tekančiu vandeniu, supilti į virimo puodą, gausiai užpilti vandens. Užvirus vandeniui uždengti dangčiu. Ant vidutinės ugnies virti 15-20 min. Prieš baigiant virti įberti druskos. 

Sudėtyje yra miežiai.

100 g produkto maistingumas: 1474 kJ/ 352 kcal, riebalai 1,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandeniai 77,7 g, iš kurių cukrų 0,8 g, skaidulinės medžiagos 15,6 g, baltymai 9,9 g, druska 0 g.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Lietuva.

0.55€