Pupelės, baltos (400 g)

Paruošimo būdas: pupeles nuplauti. Užpilti vandens ir šiek tiek obuolių acto. Mirkyti 8-12 valandų. Pupeles nuskalauti po tekančiu vandeniu. Supilti į virimo puodą. Gausiai užpilti vandens. Užvirus vandeniui uždengti dangčiu. Ant vidutinės ugnies virti 1-1,5 val. Prieš baigiant virti įberti druskos. Išvirusias pupeles šaldytuve galima laikyti iki 7 dienų.

100 g produkto maistingumas: energinė vertė 1407 kJ/ 336 kcal, riebalų 1,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, angliavandenių 62,2 g, iš jų cukrų 0 g, skaidulinių medžiagų 24,9 g, baltymų 21,1 g, druskos 0 g.

Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Etiopija. 

0.99€