Rugių kruopos, neskaldytos (400 g)

Paruošimo būdas: mirkyti 8-12 valandų. Kruopas nuskalauti po tekančiu vandeniu, supilti į virimo puodą, gausiai užpilti vandens. Užvirus vandeniui uždengti dangčiu. Ant vidutinės ugnies virti 20-30 min. Prieš baigiant virti įberti druskos. 

Rugiams būdinga žalsva spalva. Sudėtyje yra rugiai.

100 g produkto maistingumas: energinė vertė 1257 kJ/ 300 kcal, riebalų 1,7 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandenių 71,8 g, iš jų cukrų 1,0 g, baltymų 11,2 g, druskos 0 g.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Lietuva.

0.55€