Soros (400 g)

Prieš verdant soras būtina gerai nuplauti, kadangi jų kartų skonį turinti danga gali pakeisti patiekalų skonį.


Paruošimo būdas: prieš verdant patariama kruopas nuplauti. 1 puodelis kruopų, 1 2/3 puodelio vandens. Išeiga 3 puodeliai. Užvirti vandenį, supilti kruopas, uždengti dangčiu ir virti 20 minučių. Išvirus dar 10 minučių laikyti uždengus.

100 g produkto maistingumas: energinė vertė 1583 kJ/ 378 kcal, riebalų 4,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g, angliavandenių 72,9 g, iš jų cukrų 0 g, skaidulinių medžiagų 8,5 g, baltymų 11 g, druskos 0 g.

Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Lietuva.

0.69€