Speltų kruopos, neskaldytos (400 g)

Paruošimo būdas: mirkyti 8-12 valandų. Kruopas nuskalauti po tekančiu vandeniu, supilti į virimo puodą, gausiai užpilti vandens. Užvirus vandeniui uždengti dangčiu. Ant vidutinės ugnies virti 20-30 min. Prieš baigiant virti įberti druskos. Puikiai tinka košei virti, dėti į troškinius, sriubas, kepinius bei kitus patiekalus.

Sudėtyje yra speltų kviečiai. 100 g maistinė ir energinė vertė: energinė vertė 1415 kJ/ 338 kcal, riebalų 2,4 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g, angliavandenių 71,4 g, iš jų cukrų 6,8 g, skaidulinių medžiagų 10 g, baltymų 14,6 g, druskos 0,01 g. Laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 400 g. Kilmės šalis: Lietuva.

1.19€