Ryžių miltai (600 g)

Rytų virtuvėje populiarūs ryžių miltai naudojami tiek kulinarijoje (duonos, makaronų gaminiams, blynams), tiek konditerijoje (pyragams, sausainiams, pudingams). Ryžių miltai gerai tinka patiekalams, pavyzdžiui, padažams, sutirštinti.

 

100 g produkto maistingumas: energinė vertė 1532 kJ/ 366 kcal, riebalų 1,4 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g, angliavandenių 80,1 g, iš jų cukrų 0,1 g, skaidulinių medžiagų 2,4 g, baltymų 5,9 g, druskos 0 g.

Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 600 g. Kilmės vieta: ES.

1.15€