Ryžių miltai (600 g)

Ryžių miltai malami iš ryžių kruopų. Tai Rytų virtuvėje populiarūs miltai, naudojami tiek kulinarijoje (duonos, makaronų gaminiams, blynams), tiek konditerijoje (pyragams, sausainiams, pudingams). Ryžių miltai gerai tinka patiekalams, pavyzdžiui, padažams, sutirštinti. Taip pat jie puikiai gelbsti persūdžius sriubą, nes gerai sugeria druską.

 

100 g maistinė ir energinė vertė: energinė vertė 1532 kJ/ 366 kcal, riebalų 1,4 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g, angliavandenių 80,1 g, iš jų cukrų 0,1 g, skaidulinių medžiagų 2,4 g, baltymų 5,9 g, druskos 0 g. Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 600 g. Kilmės vieta: ES.

1.15€