Žirnių miltai (600 g)

Iš žirnių miltų galima pasigaminti įvairių patiekalų. Jų tešloje apvoliotos skaniai iškepa daržovės (paprika, žiediniai kopūstai ir kt.), mėsa, žuvis. Žirnių miltai tinka sriuboms, padažams, košėms pagardinti ir sutirštinti.

 

100 g maistinė ir energinė vertė: energinė vertė 1428 kJ/ 341 kcal, riebalų 1,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandenių 60,4 g, iš jų cukrų 8,0 g, skaidulinių medžiagų 25,5 g, baltymų 24,6 g, druskos 0 g. Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami glitimo turintys produktai. Laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 600 g. Kilmės šalis: Lietuva.

0.85€