MILIKUKU Grikių trapučiai su šokoladu (80 g)

 Skaidulinių medžiagų šaltinis

Sudedamosios dalys: grikių trapučiai 50% (grikiai 99,6%, druska), šokoladas 50% (trinta kakava, cukrus, kakavos sviestas, augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), emulsikliai: sojų lecitinas, E476, kvapioji medžiaga vanilinas). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50%. Šokoladas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. Gali būti pieno, glitimo turinčių javų, kiaušinių, žemės riešutų, ir kitų riešutų pėdsakų. Šokoladas gali pabalti, tačiau jo skoninės ir maistinės savybės galiojimo laikotarpiu nesikeičia.

100 g produkto maistingumas: energinė vertė 1848 kJ / 442 kcal, riebalai 20,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11,9 g, angliavandeniai 51,7 g, iš kurių cukrų 20 g, skaidulinės medžiagos 5 g, baltymai 9,6 g, druska 0,2 g.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Grynasis kiekis: 80 g (8x10 g). Pagaminta Lietuvoje.

1.15€