MILIKUKU Grikių trapučiai su šokoladu
Skaidulinių medžiagų šaltinis
Tinka vegetarams
Sudedamosios dalys ir alergenai. Grikių trapučiai 50% (grikiai 99,6%, druska), šokoladas 50% (trinta kakava, cukrus, kakavos sviestas, augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), emulsikliai: sojų lecitinas, E476, kvapioji medžiaga vanilinas). Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50%. Šokoladas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Produkte esantys alergenai. Gali būti pieno, glitimo turinčių javų, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Alergenai išvardyti ingredientų sąraše.
Maistinė vertė (100 g). Energija 1848 kJ/ 442 kcal, riebalai 20,7 g, iš jų sočiųjų riebalų 11,9 g, angliavandeniai 51,7 g, iš jų cukrų 20 g, skaidulinės medžiagos 5 g, baltymai 9,6 g, druska 0,2 g.